Navigatie

Wat  is de levertijd van de producten van Animal Prints?

Animal Prints verzendt haar binnengekomen orders, na ontvangst van betaling, elke dinsdag en donderdag van de week.

Wat zijn de verzendkosten bij een order?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en het formaat van de producten. De kosten worden berekend per iedere 24 kilo. Het maximale gewicht dat in een doos past en mag.

Hoe vaak komen er nieuwe producten uit bij Animal Prints?

De huidge webshop is gestart op 19 januari 2018. Op dat moment is de shop gevuld met producten die al tot ons assortiment behoren. In de loop van het jaar zal de collectie steeds verder worden uitgebreid. Via de nieuwsbrief houden wij je graag op de hoogte.

Wij willen de producten graag zien. Zijn er ook verkooppunten waar dat kan?

Op dit moment is er maar 1 verkooppunt, namelijk onze eigen locatie in Maassluis. Dit verkooppunt, met daarin een showroom  met onze collectie, is gevestigd in Dierenboetiek Zwarte Zee, naast Dierenkliniek Zwarte Zee. Zij zijn dagelijks geopend van 9.30 h - 19.00 h. Vanaf april 2018 is de showroom weer geheel up to date. Op zaterdag is de winkel geopend van 9.30 h - 16.00 h.  Zondags zijn ze gesloten.

Wij zijn een winkel en willen de producten van Animal Prints ook graag zelf verkopen. Is dat mogelijk?

Ja, dat is mogelijk. Kijk even onder het tabblad "retailer" en stuur ons je informatie en vraag naar info@animalprints.nl .   Binnen 3 werkdagen ontvang je dan alle benodigde informatie.

Heb je een vraag?  Stuur deze dan naar info@animalprints.nl  .   Grote kans dat deze dan ook op deze pagina komt te staan, samen met een antwoord.

© 2017 - 2018 Animal Prints webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel