Wat  is de levertijd van de producten van Animal Prints?

Animal Prints verzendt haar binnengekomen orders, na ontvangst van betaling, elke woensdag en donderdag van de week.

Wat zijn de verzendkosten bij een order?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en het formaat van de producten. De kosten worden berekend per iedere 24 kilo. Het maximale gewicht dat in een doos past en mag. Op dit moment zijn de verzendkosten in Nederland € 4,95 per verzenddoos.

Hoe vaak komen er nieuwe producten uit bij Animal Prints?

De huidge webshop is het hele jaar in beweging. Op dit moment is de shop gevuld met producten die al tot ons assortiment behoren. In de loop van het jaar 2020 zal de collectie steeds verder worden uitgebreid. Via de nieuwsbrief houden wij je graag op de hoogte.

Wij willen de producten graag zien. Zijn er ook verkooppunten waar dat kan?

Op dit moment is er maar 1 verkooppunt, namelijk onze eigen locatie in Maassluis. Dit verkooppunt, met daarin een showroom  met onze collectie, is gevestigd in Dierenboetiek Zwarte Zee, naast Dierenkliniek Zwarte Zee. Zij zijn dagelijks geopend van 9.30 h - 19.00 h. Kom gerust een keer langs om alle producten van dichtbij te bekijken. Wel graag even van te voren een afspraak maken. Dit kan o.a. per mail via info@animalprints.nl .  Op zaterdag is de winkel geopend van 9.30 h - 16.00 h.  Zondags zijn we gesloten.

Wij zijn een winkel en willen de producten van Animal Prints ook graag zelf verkopen. Is dat mogelijk?

Ja, dat is mogelijk. Kijk even onder het tabblad "retailer" en stuur ons je informatie en vraag naar info@animalprints.nl .   Binnen 3 werkdagen ontvang je dan alle benodigde informatie.

Zijn er ook nog mokken met nederlandse tekst?

Nee, deze zijn compleet uitverkocht. De meeste mokken zijn met duitse tekst, een aantal andere zijn ook nog verkrijgbaar met Engelse of Franse tekst. De mokken met tekst komen NIET meer terug in de collectie.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heb je een vraag?  Stuur deze dan naar info@animalprints.nl  .   Grote kans dat deze dan ook op deze pagina komt te staan, samen met een antwoord.

© 2017 - 2021 Animal Prints webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel