Navigatie

VERZENDKOSTEN

Inzake bestellingen aan consumenten: Vanaf €50,00 worden bestellingen GRATIS geleverd binnen Nederland. Onder €50,00 betaal je (binnen Nederland) €6,95 verzendkosten. Betreft het bestellingen aan winkels of groothandels, dan gelden andere, overeengekomen voorwaarden!!

VERVOERDERS

Wij werken met betrouwbare vervoerders zoals PostNL en DHL.

RETOURVOORWAARDEN

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

Gebruik hiervoor het bijgesloten retourformulier.

Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Het product dien je compleet met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking te retourneren.

Zodra wij de bestelling in goede orde retour hebben ontvangen, storten wij het gehele aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten, binnen 5 werkdagen op je rekening.

Kosten van retourzending zijn voor je eigen rekening.

AFHALEN

Wanneer je bij het afrekenen hebt gekozen voor de optie afhalen, dan kun je, na ontvangst van een bevestigingsorder, de bestelling vanaf het in de e-mail vermeldde dag in onze winkel afhalen:

Animal Prints
Zwarte Zee 30-34
3144 DE  Maassluis

W: www.animalprints.nl

E: info@animalprints.nl

© 2017 - 2018 Animal Prints webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel